субота, 31 грудня 2022 р.

Наші таланти

 Вітаємо Дмитрук Яринку із зайнятим 2 місцем у Всеукраінському конкурсі «Новорічні дива в Україні - 2022»

🎅🏻🎅🏻🎅🏻❄️❄️❄️
Пишаємося🤗!!! Бажаємо море радості, щастя, здійснення великих мрій та мирного життя 💙💛🙏❤️
Нехай ця ПЕРЕМОГА не буде останньою!!!👍🌹👍🌹🙏🙏🔥🔥🔥🇺🇦


понеділок, 19 грудня 2022 р.

Свято Миколая

 Сьогодні  до нас завітав СВЯТИЙ МИКОЛАЙ зі своїми помічниками-волонтерами та відданим захисником Патроном. Вони подарували неймовірні емоції, а під кінець свого виступу Миколай вручив подарунки чемним діткам.

Ми хочемо подякувати нашим ЗСУ за можливість провести невеличке свято для наших діточок. Слава Україні 💙💛🇺🇦







понеділок, 12 грудня 2022 р.

Вечорниці на Андрія

 Щорічно 13 грудня ми святкуємо День Андрія Первозванного. З усього річного циклу свят воно вважається найбільш таємничим, а народні обряди походять ще від дохристиянського свята Калити. Традиційно в Україні молодь збиралась на  Андріївські вечорниці для ворожіння, випікання калити та парубоцьких збитків. Звісно, що тепер більшість звичаїв забулась та відійшла в минуле, але частина з них живе й по сьогодні.



середа, 7 грудня 2022 р.

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ

 Хустка – це символ нашого народу, вона оберіг, що символізує любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. 











вівторок, 6 грудня 2022 р.

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗСУ

 День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!
Тож прийміть щирі привітання від найменших.